Missie VONK

Missie VONK is een actieve, nachtelijke sponsoruitdaging van 12 uur, ergens in een bosrijke omgeving in Nederland. Missie VONK staat voor: Vertellen, Ontdekken, Navolgen en Kiezen.

Tijdens Missie VONK worden jij en je team via allerlei outdooropdrachten getest op eigenschappen die je als evangelist nodig hebt, zoals lef, moed, creativiteit,uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Durf jij het aan?!

Veel van de evangelisten die we wereldwijd steunen, werken onder moeilijke omstandigheden. Ze werken vaak op eenzame posten en hun boodschap is niet altijd gewenst. En toch zetten ze door! Lukt jou dat ook?

Geloof delen
Tijdens Missie VONK gaan we ook de diepte in! Rond het thema ‘geloof delen wereldwijd’ worden jij en je team geïnspireerd en denk je samen na over uitdagende geloofsvragen.

Missie VONK is een evenement speciaal voor kerken, al vinden we het ook prima dat je meedoet met je bijbelstudiegroep, studentenvereniging of vriendenteam. Elk (kerken)team bestaat uit 8-10 personen (leeftijd 16-65 jaar). Meedoen kost je niets, wel vragen we je om sponsors te zoeken voor jouw prestatie. Hiervoor kun je gebruikmaken van dit online actieplatform. Met de opbrengst van Missie VONK worden evangelisten ondersteund bij hun mission-werk!

Aanmelden?
Geef via de contactpagina aan dat je wilt deelnemen aan dit event. Dan ontvang je van ons de instructies hoe je je team kunt aanmelden op het actieplatform!