Wat is Missie VONK?

Missie VONK is het jaarlijks terugkerende, actieve (outdoor-)event van mission-organisatie Verre Naasten. Het is een zinderende nacht vol sportiviteit, teamwork én inhoud. Bovendien draag je met jouw deelname een steentje bij aan het belangrijke wereldwijde werk van evangelisten. Je laat je namelijk sponsoren en met jouw sponsorgeld ondersteunt Verre Naasten evangelisten die in hun land mensen over Jezus’ liefde vertellen!

Evangelisten wereldwijd

Missie VONK staat voor: Vertellen, Ontdekken, Navolgen en Kiezen. Dat zijn al sinds de start van dit event steekwoorden die goed typeren wat de opgave is van evangelisten wereldwijd. Vertellen over Jezus en zelf ook steeds meer ontdekken wie Hij is. Hem navolgen. Maar daarin ook keuzes maken... want stel dat het volgen en uitdragen van Jezus het uiterste van je vraagt? Vooral die laatste vraag loopt als onderstroom door Missie VONK. Kortom, door mee te doen, beleef je hoe het is om je eigen grenzen op te zoeken én geïnspireerd te raken in je persoonlijke geloof!

Doe mee met een team

Missie VONK is een event voor kerken, maar je mag ook meedoen met je bijbelstudiegroep, studentenvereniging of een vriendenteam. Elk team bestaat uit 6-12 personen (16+ jaar). Meedoen kost je niets; wél vragen we je om sponsors te zoeken voor jouw deelname/prestatie. Daarvoor kun je gebruikmaken van dit online actieplatform.

Samengevat:

  • Verzamel een team en geef je op!
  • Laat je sponsoren voor evangelisten wereldwijd (doelstelling: €300 per deelnemer).
  • Doe mee aan Missie VONK in de nacht van 28 op 29 mei 2021 en ga de strijd aan met andere teams.

Meedoen?

Doe je voor het eerst mee aan Missie VONK? Geef via de contactpagina aan, dat je wilt deelnemen aan dit event. Je ontvangt dan van ons de instructies over het aanmelden van jouw team op dit actieplatform. Heb je al vaker meegedaan aan Missie VONK? Start dan nu met jouw actie (klik hier)!