Missie V.O.N.K.

Missie V.O.N.K. is een actieve, nachtelijke sponsoruitdaging van 12 uur in de Veluwse bossen.
Missie V.O.N.K. staat voor: Vertellen / Ontdekken / Navolgen en Kiezen.

Tijdens Missie V.O.N.K worden jij en je team via allerlei outdooropdrachten getest op eigenschappen die je als evangelist nodig hebt, zoals lef, moed, creativiteit,uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Durf jij het aan?!

Veel van de evangelisten die we wereldwijd steunen, werken onder moeilijke omstandigheden. Ze werken vaak op eenzame posten en hun boodschap is niet altijd gewenst. En toch zetten ze door! Lukt jou dat ook?

Geloof delen
Tijdens Missie V.O.N.K gaan we ook de diepte in! Rond het thema ‘geloof delen wereldwijd’ worden jij en je team geïnspireerd en denk je samen na over uitdagende geloofsvragen.

Missie V.O.N.K. is een evenement speciaal voor kerken. Elk kerkenteam bestaat uit 8-10 personen (leeftijd 16-65 jaar). Meedoen kost je niks, wel vragen we je sponsors te zoeken voor jouw prestatie. Hiervoor kun je gebruikmaken van dit online actieplatform. De opbrengst van Missie V.O.N.K. is voor het werk van evangelisten wereldwijd!

Aanmelden?
Geef via de contactpagina aan dat je wilt deelnemen aan dit event. Dan ontvang je van ons de instructies hoe je je team kunt aanmelden op het actieplatform!