Steun het werk van evangelisten wereldwijd!

Missie V.O.N.K. is een sportieve sponsoractiviteit van 12 uur in de Veluwse bossen. Kerkenteams gaan deze nachtelijke uitdaging aan om geld op te halen voor het mooie werk van evangelisten, die wereldwijd op pad zijn om het geloof te delen. Leer op deze pagina een paar van zulke evangelisten beter kennen: waar werken ze? Voor welke uitdagingen en hindernissen staan ze? En welke zegeningen mogen ze ervaren?

Uitdaging
De evangelisten op deze pagina staan symbool voor de tientallen evangelisten die - met financiële steun van Verre Naasten - het geloof delen, in woorden en daden. Ook als ‘resultaat’ maar moeilijk zichtbaar is. Of als ze veel te verliezen hebben, vanwege hun geloof in Jezus. Denk aan familie, vrienden, werk, status… Toch gaan ze trouw de uitdaging aan, iedere dag weer opnieuw. Ze staan in vuur en vlam voor God en willen het Pinkstervuur delen!

Geloof delen wereldwijd
Dát is precies de missie van Verre Naasten: geloof delen wereldwijd, in woorden én daden. Want 2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet als hun Verlosser. Daarom steunt Verre Naasten wereldwijd bevlogen evangelisten, die op pad zijn om het geloof te delen. Door een team of een deelnemer aan Missie V.O.N.K. te sponsoren, steun je zulke evangelisten, over de hele wereld. Om reiskosten te betalen, eten te kopen of een praktische training te volgen.

Klik op een foto en maak kennis met...
Verschillende evangelisten uit het wereldwijde netwerk van Verre Naasten vertellen over hun werk. Welke hindernissen moeten ze overwinnen? En welke zegeningen mogen ze ervaren? Laat je inspireren: wat leer je van hen?

Sponsor ook een deelnemer aan Missie V.O.N.K. 2018!
Jouw bijdrage maakt het verschil! Geef bijvoorbeeld:

  • 15 euro
    Voor 15 euro kan een evangelist op pad, met z'n auto, motor of brommer. Op bezoek bij de mensen.
  • 30 euro
    Voor 30 euro kan het gezin van een evangelist een week eten en drinken. Vaak is het werk als evangelist geen betaalde baan. Er moet ook 'gewoon' gewerkt worden, bijvoorbeeld op de akker of als chauffeur.
  • 45 euro
    Voor 45 euro kan een evangelist zijn collega's opzoeken. Samen kunnen ze kennis delen, ervaringen uitwisselingen of een praktische Bijbel-training volgen.