Steun het werk van evangelisten wereldwijd!

Maak kennis met... 
De evangelisten hieronder staan symbool voor de tientallen evangelisten wereldwijd die Verre Naasten steunt om het geloof delen. Ze staan in vuur en vlam voor God en willen het Pinkstervuur blijven delen! Klik op een foto en leer ze beter kennen. Welke hindernissen moeten ze overwinnen? En welke zegeningen mogen ze ervaren tijdens hun werk? Laat je inspireren: wat leer je van hen?


      

Sponsor ook een deelnemer aan Missie V.O.N.K. 2019!

Door een team of een deelnemer aan Missie V.O.N.K. te sponsoren, steun je evangelisten, over de hele wereld. Om reiskosten te betalen, eten te kopen of een praktische training te volgen.Jouw bijdrage maakt het verschil! Geef bijvoorbeeld:

  • 15 euro
    Voor 15 euro kan een evangelist op pad, met z'n auto, motor of brommer. Op bezoek bij de mensen.

  • 30 euro
    Voor 30 euro kan het gezin van een evangelist een week eten en drinken. Vaak is het werk als evangelist geen betaalde baan. Er moet ook 'gewoon' gewerkt worden, bijvoorbeeld op de akker of als chauffeur.

  • 45 euro
    Voor 45 euro kan een evangelist zijn collega's opzoeken. Samen kunnen ze kennis delen, ervaringen uitwisselingen of een praktische Bijbel-training volgen.

Benieuwd hoe we jouw sponsorbijdrage van 2018 hebben besteed?
In 2018 bracht Missie V.O.N.K. een sponsorbedrag van 53.022 euro op voor de steun aan evangelisten wereldwijd. Een prachtige opbrengst, waar we heel blij mee zijn! Lees hier welke mooie projecten we konden steunen.