Missie VONK 2020

Een donker bos, sportieve challenges, nadenken over het volgen van Jezus, samenwerken, doorzettingsvermogen, diepgang, saamhorigheid en je laten sponsoren voor evangelisten wereldwijd. Dit zijn beslist niet alle, maar toch zeker de typerende onderdelen van Missie VONK! Na vier succesvolle edities in 2016-2019 keert Missie VONK ook in 2020 terug. De 5e editie -een jubileum!- vindt plaats in de nacht van  5 op 6 juni 2020. Het weekend na Pinksteren. Zet deze datums alvast in je agenda!

Durf jij het aan? Meedoen kan met een team van jouw kerkgemeente, studentenvereniging, bijbelstudieclub, vriendengroep of voetbalteam. Zolang je team uit 8 tot 10 personen bestaat en jullie het samen belangrijk vinden dat wereldwijd mensen Jezus leren kennen! De inschrijving is geopend! Je kunt je team hier inschrijven! Wil je meer weten over Missie VONK? Lees dan ook deze pagina! Heb je vragen of wil je op de hoogte gehouden worden van Missie VONK 2020? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier.

Inspiratie nodig? Bekijk hieronder de trailer van Missie VONK 2020:

Lees meer Lees minder

 Leer van elkaar en bekijk hieronder succesvolle acties van anderen. Leer van de successen en gebruik ze om je eigen actie net zo succesvol te maken! Samen maken we geloof delen wereldwijd mogelijk! 

Start je actie!
  Bekijk alle
17/06/2019 | 11:05

Vierde editie Missie V.O.N.K. brengt ruim 32.500 euro op!

Ondanks wat regenbuitjes in de vroege ochtend was de sportieve outdoor-uitdaging Missie V.O.N.K. van vrijdag 14 op zaterdag 15 juni opnieuw een succes. Voor de vierde maal op rij organiseerde mission-organisatie Verre Naasten dit uitdagende sponsor-event. Tijdens Missie V.O.N.K. slaan teams uit verschillende kerken een nachtje over en laten zich sponsoren voor het goede doel. Samen zamelden de 14 deelnemende teams het prachtige bedrag van 32.597 euro in, voor het werk van evangelisten wereldwijd! Flink wat rook Met flink wat rook startten de 14 teamleiders editie 2019 van Missie V.O.N.K. Centraal in deze editie stond één van de eerste evangelisten in de Bijbel: Paulus. In drie verschillende arena’s maakten de teams kennis met uitspraken van Paulus en stonden diverse uitdagende outdoor-opdrachten te wachten, zoals vlotbouwen, boogschieten en steppen. Ook raakten de teams uitgebreid in gesprek met de drie aanwezige Afrikaanse evangelisten uit Malawi, Kenia en Ghana. Zaterdagochtend om 8.00 uur werd Missie V.O.N.K. 2019 afgesloten. Team Heemse 1.0 wist de meeste punten te halen en werd aangewezen als winnaar. Daarna is de voorlopige opbrengst bekendgemaakt: 32.597 euro voor het werk van evangelisten wereldwijd. Geloof delen wereldwijd Wereldwijd ondersteunt Verre Naasten, met en namens kerken in Nederland, mission-programma’s en -projecten van kerken en christelijke organisaties in zo’n 30 landen. Centraal staat daarbij de missie: geloof delen wereldwijd, in woorden en daden. Met het organiseren van Missie V.O.N.K. wil Verre Naasten geloof delen wereldwijd op een aansprekende manier onder de aandacht brengen van kerkleden. Tegelijk wil Verre Naasten met Missie V.O.N.K. extra inkomsten werven voor het werk van evangelisten wereldwijd. Foto-reportage en aftermovie! Op de Facebookpagina van Verre Naasten staat een uitgebreide foto-reportage. Bekijk hieronder de aftermovie!
15/02/2020
22:02

Maarten

Aan: Maartens pagina
Bekijk alle

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet. Dat raakt ons. Jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus: wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor kerken in Nederland. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!