Missie VONK

Ontdek wat evangelisten wereldwijd moeten overwinnen en aan zegeningen mogen vieren! Durf jij de uitdaging aan: een sportieve nacht mét inhoud, rond geloof delen wereldwijd! Geef je op met een team van je kerk en laat je sponsoren voor het werk van evangelisten wereldwijd. Missie VONK staat voor: Vertellen, Ontdekken, Navolgen en Kiezen.

Jubileumeditie Missie VONK: 5 + 6 juni 2020
In 2020 is de 5e editie van Missie VONK opnieuw in het weekend na Pinksteren, in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 juni. Geef je op met een team uit je kerk, je bijbelstudiegroep, studentenvereniging of vriendengroep! Laat je gegevens achter op het contactformulier op deze pagina, ook als je op de hoogte wilt blijven. We zien je graag op 5 + 6 juni 2020 bij de 5e Missie VONK!

Bekijk hieronder de aftermovie van editie 2019 (14-15 juni, bossen van Hardenberg)

 

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
  View all
17/06/2019 | 11:05

Vierde editie Missie V.O.N.K. brengt ruim 32.500 euro op!

Ondanks wat regenbuitjes in de vroege ochtend was de sportieve outdoor-uitdaging Missie V.O.N.K. van vrijdag 14 op zaterdag 15 juni opnieuw een succes. Voor de vierde maal op rij organiseerde mission-organisatie Verre Naasten dit uitdagende sponsor-event. Tijdens Missie V.O.N.K. slaan teams uit verschillende kerken een nachtje over en laten zich sponsoren voor het goede doel. Samen zamelden de 14 deelnemende teams het prachtige bedrag van 32.597 euro in, voor het werk van evangelisten wereldwijd! Flink wat rook Met flink wat rook startten de 14 teamleiders editie 2019 van Missie V.O.N.K. Centraal in deze editie stond één van de eerste evangelisten in de Bijbel: Paulus. In drie verschillende arena’s maakten de teams kennis met uitspraken van Paulus en stonden diverse uitdagende outdoor-opdrachten te wachten, zoals vlotbouwen, boogschieten en steppen. Ook raakten de teams uitgebreid in gesprek met de drie aanwezige Afrikaanse evangelisten uit Malawi, Kenia en Ghana. Zaterdagochtend om 8.00 uur werd Missie V.O.N.K. 2019 afgesloten. Team Heemse 1.0 wist de meeste punten te halen en werd aangewezen als winnaar. Daarna is de voorlopige opbrengst bekendgemaakt: 32.597 euro voor het werk van evangelisten wereldwijd. Geloof delen wereldwijd Wereldwijd ondersteunt Verre Naasten, met en namens kerken in Nederland, mission-programma’s en -projecten van kerken en christelijke organisaties in zo’n 30 landen. Centraal staat daarbij de missie: geloof delen wereldwijd, in woorden en daden. Met het organiseren van Missie V.O.N.K. wil Verre Naasten geloof delen wereldwijd op een aansprekende manier onder de aandacht brengen van kerkleden. Tegelijk wil Verre Naasten met Missie V.O.N.K. extra inkomsten werven voor het werk van evangelisten wereldwijd. Foto-reportage en aftermovie! Op de Facebookpagina van Verre Naasten staat een uitgebreide foto-reportage. Bekijk hieronder de aftermovie!
01/09/2019
15:13

Dianda

View all

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet, dat raakt ons, jou ook? Jouw kerk wil mensen vertellen over Jezus; wereldwijd! Daarom ondersteunen we samen met jouw kerk, lokale kerken in het buitenland die daar volop mee bezig zijn en het geloof delen, in woord en daad! Doe mee, deel via het missionproject van jouw kerk Jezus’ levensreddende boodschap! Verre Naasten is de landelijke mission-organisatie van en voor de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Onze missie is: geloof delen wereldwijd!