Missie V.O.N.K.

Ontdek wat evangelisten wereldwijd moeten overwinnen en aan zegeningen mogen vieren! Durf jij de uitdaging aan: een sportieve nacht mét inhoud, rond geloof delen wereldwijd! Geef je op met een team van je kerk en laat je sponsoren voor het werk van evangelisten wereldwijd. Missie V.O.N.K. staat voor: Vertellen / Ontdekken / Navolgen en Kiezen.

Missie V.O.N.K. 2019: 14 en 15 juni 2019
In 2019 is Missie V.O.N.K. opnieuw in het weekend na Pinksteren, in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 juni. Geef je op met je team! Laat je gegevens achter op het contactformulier op deze pagina. We zien je graag!

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 45.000 (29%)

Nog te gaan

Bekijk alle

 Leer van elkaar en bekijk hieronder succesvolle acties van anderen. Leer van de successen en gebruik ze om je eigen actie net zo succesvol te maken! Samen maken we geloof delen wereldwijd mogelijk! 

Start je actie!
Bekijk alle

Fotoreportage: Missie V.O.N.K. 2018 geslaagd!

28-05-2018 | 17:25 Een indrukwekkende nacht, met vlammende getuigenissen en sportieve uitdagingen: afgelopen vrijdag, 25 op zaterdag 26 mei, organiseerde mission-organisatie Verre Naasten opnieuw haar aansprekende sponsor-nacht: Missie V.O.N.K. Voor het derde jaar op rij sloegen 17 teams uit verschillende kerken een nachtje over, voor het goede doel. In de bossen bij Otterlo maakten de deelnemers via allerlei teamopdrachten kennis met het werk van evangelisten. Samen zamelden de teams het prachtige bedrag van 53.022 euro in voor evangelisten, wereldwijd! Vrijdagavond om 20.00 uur startten de 17 teamleiders Missie V.O.N.K. met het ontsteken van een vuur. Daarna streden de teams in diverse outdoor-opdrachten om zoveel mogelijk muntjes te verdienen. Tegelijk ontdekten ze wat evangelisten soms aan tegenslagen verwerken, maar ook wat ze aan zegeningen ervaren. Ook de levensverhalen van vier aanwezige evangelisten uit Brazilië, Cuba, Myanmar en Nepal droegen daaraan bij. Zaterdagochtend om 7.00 uur genoten de uitgeputte, maar tevreden deelnemers van een welverdiend ontbijt, waarna Missie V.O.N.K. om 8.00 uur werd afgesloten. Het team met de meeste muntjes (Harkstede) verdiende een extra donatie voor het goede doel: organisator Exodus Events stelde 250 euro extra beschikbaar voor het wereldwijde werk van evangelisten. Nog even nagenieten? Op onze Facebookpagina staat een uitgebreide fotoreportage! Ken je één van de dappere deelnemers: delen, liken en taggen maar!
Lees meer
Bekijk alle donateurs

Hendrik

24-05-2019 | 11:14 Aan: Fol fjoer op paad.