Missie VONK 2018

Een indrukwekkende nacht, met vlammende getuigenissen en sportieve uitdagingen: van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei 2018 hield mission-organisatie Verre Naasten opnieuw haar aansprekende sponsor-nacht: Missie VONK. Voor het derde jaar op rij sloegen teams uit verschillende kerken -17 in totaal- een nachtje over, voor het goede doel. In de bossen bij Otterlo maakten zij via allerlei teamopdrachten kennis met het werk van evangelisten. Samen zamelden de teams het prachtige bedrag van € 53.022 in voor evangelisten wereldwijd!

Levensverhalen

Vrijdagavond om 20.00 uur startten de 17 teamleiders Missie VONK met het ontsteken van een vuur. Daarna streden de teams in diverse outdoor-opdrachten om zoveel mogelijk muntjes te verdienen. Tegelijk ontdekten ze wat evangelisten soms aan tegenslagen verwerken, maar ook wat ze aan zegeningen ervaren. Ook de levensverhalen van vier aanwezige evangelisten uit Brazilië, Cuba, Myanmar en Nepal droegen daaraan bij.

Uitgeput maar tevreden

Zaterdagochtend om 7.00 uur genoten de uitgeputte, maar tevreden deelnemers van een welverdiend ontbijt, waarna Missie VONK om 8.00 uur werd afgesloten. Het team met de meeste muntjes (Harkstede) verdiende een extra donatie voor het goede doel: organisator Exodus Events stelde 250 euro extra beschikbaar voor het wereldwijde werk van evangelisten!

Nog even nagenieten? Bekijk hieronder onze aftermovie, of ga naar de uitgebreide fotoreportage op Facebook!